ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:54
MENU CLOSE

Παπακώστα: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για την καταδίκη του στενού συμβούλου του Ν. Γεωργιάδη

27.02.2019 14:06

 

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου και προσθέτει: «Η σκανδαλώδης δημόσια παραδοχή του καταδικασθέντος ότι ο κ. Μητσοτάκης του πρότεινε να αποσυρθεί από το προσκήνιο προσχηματικά έως ότου «να κάτσει» η υπόθεση, καθώς επίσης και η παρουσία ως μάρτυρα υπεράσπισης υποψήφιας Ευρωβουλευτού του και του πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του, χρήζουν απαντήσεως ως προς το πολιτικό σκέλος, δηλαδή εάν η παρουσία τους εκεί σκέπαζε με την ομπρέλα της Νέας Δημοκρατίας τον σύμβουλό του. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης για να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό, οφείλει να πει δημόσια αν θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας τους δύο παραπάνω, αλλά και τον Γραμματέα του, ο οποίος επιχείρησε να καλύψει πολιτικά τον σύμβουλό του, ενώ αυτός είχε ήδη καταδικαστεί και μάλιστα δίχως ελαφρυντικά».

Όπως σημειώνει η κ. Παπακώστα-Σιδηροπούλου, «Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερα επιλεκτική «ευαισθησία» σε ό,τι αφορά στις διαγραφές στελεχών του κόμματος, σιωπά. Δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για την ανοίκεια συμπεριφορά των συγκεκριμένων στελεχών του. Ο σεβασμός των Δικαιωμάτων του Παιδιού και η προστασία της Ανηλικότητας είναι η ύψιστη προτεραιότητα, δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις».

«Αναμένω και εγώ αλλά και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πράξει ο κ. Μητσοτάκης αυτό που θα έπραττε κάθε πρόεδρος στη θέση του, ως αρχηγός ενός ιστορικού κόμματος, αλλά δεν έχει πράξει ακόμα ο ίδιος, διότι ο Βίσμαρκ είχε πει ότι ‘’αν θέλεις η συνείδησή σου να μείνει καθαρή, δεν πρέπει να την χρησιμοποιείς’’. Αναμένω λοιπόν να δω πως θα την χρησιμοποιήσει», καταλήγει στη δήλωσή της.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:54
Exit mobile version