ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Γ. Βασιλειάδης: Θα παρέμβω αν δεν τα βρουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

08.03.2019 17:33

 

Η αρχική τοποθέτηση του Υφυπουργού έγινε με αφορμή τα συνεχόμενα περιστατικά οπαδικής βίας. «Η συνάντηση μου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας έγινε με σκοπό να αποφύγουμε περαιτέρω έξαρση των φαινομένων αυτών που βιώνουμε την τελευταία περίοδο. Η Αστυνομία έχει εντείνει τις δράσεις της κόντρα στους συνδέσμους και παρεμβαίνει προλαβαίνοντας επικίνδυνα σκηνικά. Απλά δεν δημοσιοποιείται πάντοτε αυτό» σχολίασε.

Σε ερώτηση γιατί δεν αποτρέπονται οι εκάστοτε οπαδοί από τέτοιου είδους κατακριτέες ενέργειες, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε: «Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε ο φόβος δικαίου. Οι ποινές έρχονται μετά από πολλά χρόνια! Με το νέο πλαίσιο αυτό αλλάζει! Έχουμε εξαιρετική συνεργασία τόσο με την Αστυνομία όσο και με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πλέον τα σκηνικά θα διαλευκάνονται. Όπως για παράδειγμα επιχειρούμε να κάνουμε με τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου».

Όσον αφορά την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, σχολίασε πως η υπόθεση «έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,. Η ανακρίτρια κάνει καλά τη δουλειά της. Θέλουμε να βρούμε και τους ηθικούς αυτουργούς. Αναμένουμε τη συνέχεια χωρίς να μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα».

Τέλος, στάθηκε και στην «μπασκετική» κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως αν οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λίγκες, έχει την αρμοδιότητα να παρέμβει και μάλιστα ότι προτίθεται να το κάνει!

«Θα πρέπει οι Λίγκες να βρουν μια λύση. Σε περίπτωση που δεν τα βρουν την ερχόμενη Τρίτη στη συνάντηση που θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, την επόμενη ημέρα θα παρέμβω» προϊδέασε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:33
Exit mobile version