ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Προσπάθησε να τρομάξει τον σύζυγό της και κάηκε ζωντανή (Photos)

28.03.2019 15:24

 

Πρόκειται για την 35χρονη μητέρα, Ambreen Hussain, που κρατούσε στα χέρια της ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο έβαλε φωτιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στο Middlesbrough της Μ. Βρετανίας.

Ο σύζυγός της, Mobeen, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες, χρησιμοποιώντας νερό και τα χέρια του.

Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και το βίντεο έδειξε ότι η ίδια η μαμά περιέλουσε τον εαυτό της με βενζίνη που προοριζόταν για το σκούτερ του παιδιού της πριν υποστεί εγκαύματα σε περισσότερο από το 90% του σώματός της.

Οι γείτονες μάταια προσπάθησαν να την σώσουν. Η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Newcastle Royal Victoria Infirmary μετά το περιστατικό που συνέβη το 2018, αλλά κατέληξε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Τα βίντεο  από τις κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο σύζυγός της προσπάθησε να τη βοηθήσει και τύλιξε τα χέρια του γύρω της, προσπαθώντας να σβήσει τις φλόγες, δήλωσε ο υπεύθυνος επιθεωρητής Jeremy Commons της Cleveland Police.

Είπε ότι δεν υπάρχει «καμία ένδειξη ότι η σύζυγός του θα έκανε ό, τι έκανε».

Την ημέρα της φωτιάς, το ζευγάρι υποστήριξε και η 35χρονη πήγε στην κουζίνα.

Ο κ. Hussain είπε ότι είδε τη σύζυγό του να «χύνει κάτι πάνω της» και στη συνέχεια «άρπαξε αμέσως φωτιά».

«Δεν νομίζω ότι σκόπευε να πυρποληθεί – νομίζω ότι απλά προσπαθούσε να με τρομάξει», είπε.

Καταγράφοντας μια ετυμηγορία, ο ιατροδικαστής δήλωσε: «Ο θάνατός της αποδόθηκε σε ένα ατύχημα που συνέβη λόγω ενός κινδύνου που ελήφθη οικειοθελώς».

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:51
Exit mobile version