ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Η έκκληση ανθρωπιάς του Λευτέρη Πετρούνια

07.04.2019 17:07

 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ντούμα που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις το σπάνιο νόσημα Batten αποδεικνύοντας και εκείνος με τη σειρά του τη δύναμη ψυχής που έχει! Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας άσκησε έκκληση στους ακόλουθούς του στο instagram για μια χείρα βοηθείας ώστε το θαύμα να γίνει πραγματικότητα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής:

«Mε το παρόν post θα ήθελα να κάνω μία έκκληση σε όλους όσους με ακολουθούν για να βοηθήσουμε μία οικογένεια. Μία έκκληση για να δείξουμε την ανθρωπιά μας!

O Θοδωρής Ντούμας από τα 6 παλεύει με όλες του τις δυνάμεις το σπάνιο νόσημα Batten. Μια νευρολογική, εκφυλιστική και θανατηφόρα ασθένεια. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με αυτό το νόσημα που κατάφερε να περάσει τα 20 χρόνια ζωής! Η θεραπεία του κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα καλύψει η επιστημονική κοινότητα της Αμερικής. Όμως οι ανάγκες του ίδιου και της οικογένειας είναι μεγάλες και δυσβάσταχτες.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στον αγώνα που δίνει ο Θοδωρής για το υπέρτατο αγαθό. Ας προμηθευτούμε όλοι από ένα βραχιολάκι στο οποίο αναγράφεται πάνω το θαύμα του και διατίθεται 5€ το ένα! Και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και μια κοινοποίηση της σελίδας τους @theodoresmiracle στο Facebook θα βοηθούσε αρκετά ώστε να γίνει το θαύμα του Θοδωρή γνωστό!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version