ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:23
MENU CLOSE

Γιαννούλης: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα εκπλήξει πολλούς που πορεύονται με βεβαιότητες

13.04.2019 08:27

 

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον πρωθυπουργό επισημαίνει ότι ήταν τιμή για εκείνον και σημειώνει ότι δεν κουβαλάει κάποιο βαρίδιο του παρελθόντος. Αντίθετα, όπως εκτιμά, ο νυν περιφερειάρχης απολαμβάνει μια ιδιότυπη αλλά υπαρκτή ασυλία από ένα μεγάλο σύστημα παραγόντων της δημόσιας ζωής, κόμματα, αυτοδιοικητικούς παράγοντες, δημοσιογράφους, ακόμα και πολίτες.

Παράλληλα διερωτάται πώς είναι δυνατόν, από τη μία πλευρά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να «χτυπάει συνεχώς την πλάτη» του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και να τον εντάσσει στις 13 Περιφέρειες που θέλει και από την άλλη πλευρά ο κ. Τζιτζικώστας να δηλώνει ανεξάρτητος για όλους τους πολίτες.

Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις, επαναλαμβάνει ότι ο πολιτικός αγώνας δεν δίνεται με όρους στοιχημάτων, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασιών αναφέρει ότι «μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου είναι μονόδρομος μέσω του “Κλεισθένη” να αναζητηθούν συνεργασίες, όχι όμως συνεργασίες ιδιοτέλειας και τακτικισμού».

Σχετικά, τέλος, με τη Συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζει ότι σέβεται απεριόριστα όσους διατυπώνουν τη διαφωνία τους, δηλώνει ότι είναι πάντα ανοιχτό το βήμα της συζήτησης, ωστόσο τονίζει ότι δεν μπορεί η συζήτηση να γίνεται με κραυγές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:20
Exit mobile version