ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:59
MENU CLOSE

Ιταλός πράκτορας νεκρός μυστηριωδώς στο Παρίσι

07.05.2019 15:53

 

Ηλικίας 50 ετών, ο άνδρας ήταν «ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των ιταλικών υπηρεσιών πληροφοριών» διευκρίνισε μια πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.

Το πτώμα του βρέθηκε σε έναν δρόμο στο 18ο διαμέρισμα, κοντά στο ξενοδοχείο όπου ο Ιταλός υπήκοος διέμενε μετά την άφιξή του στη γαλλική πρωτεύουσα στις 3 Μαΐου, αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης, που επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες της εφημερίδας Point.

Ο άνδρας βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, όπου πρέπει να είχε κάνει εμετό, ενώ έφερε μια πληγή στο πηγούνι, πιθανή συνέπεια της πτώσης του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα για να αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του 50χρονου πράκτορα. Το σενάριο μιας εγκληματικής ενέργειας δεν εξετάζεται σε αυτήν τη φάση.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, που επικαλείται πηγές από την πρεσβεία της Ιταλίας, πρόκειται για έναν «θάνατο από φυσικά αίτια». Πηγές προσκείμενες στην έρευνα είπαν στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI ότι ο 50χρονος «υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου».

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:59
Exit mobile version