ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Γ. Παπαχρήστος: Τι γράφει για το πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες του Τσίπρα στο σκάφος

09.05.2019 10:17

 

Από εκείνη την στιγμή τα κόμματα ανταλλάζουν πυρά είτε με ανακοινώσει είτε στη Βουλή.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί βέβαια ποιος ήταν εκείνος που διέρρευσε τις σχετικές φωτογραφίες στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «Νέα» κάνει αναφορά στην υπόθεση επισημαίνοντας ότι πολιτικό πρόσωπο διέρρευσε τις φωτογραφίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αντί να ψέγει για τη διαρροή των πρωθυπουργικών φωτογραφιών διάφορους άτυχους καμαρώτους ή θαλαμηπόλους που εργάζονταν στο σκάφος, αλλά τώρα πια δεν εργάζονται διότι έχουν απολυθεί από την καινούργια ιδιοκτήτρια του “Odyssey”, την κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καλόν είναι να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και αλλού.

Ας πούμε, υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, με… έφεση στη συγκέντρωση στοιχείων εις βάρος των αντιπάλων του, το οποίο τις επεδείκνυε, μου ανέφεραν χθες, σε φίλους τους. Και μάλιστα, πολύ πριν αυτές οι φωτογραφίες περιέλθουν στην κατοχή του Άρη Πορτοσάλτε. Τι θέλω να πω με αυτό;

Ότι προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις είχε ένας, ούτε αυτός ο ένας τις παρέδωσε στον συνάδελφο μου του ΣΚΑΙ. Επίσης έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δυο φωτογραφιών εις κατοχή τρίτων». 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:27
Exit mobile version