ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:09
MENU CLOSE

Άλλο κανάλι: Αυτοί οι παρουσιαστές δεν συνεχίζουν του χρόνου στον ΣΚΑΪ

01.06.2019 05:33

 

Τα κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους ενώ έχουν πέσει οι υπογραφές και στις πρώτες ανανεώσεις. Με εντελώς άλλη φιλοσοφία θα βγει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με νέες σειρές αφού πλέον η ελληνική μυθοπλασία ξαναζεί σπουδαίες μέρες.

Δεν λείπουν βέβαια και οι αποχωρήσεις. Ήδη την Πέμπτη έγινε γνωστή η αποχώρηση του Τάκη Χατζή από το κανάλι. Ο γνωστός δημοσιογράφος που είχε τα ηνία της πρωινής του Σαββατοκύριακου αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία του με το κανάλι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η διαφωνία του με το κανάλι ήταν στο γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμούσε καθημερινή παρουσία, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα είναι η τελευταία. Ερώτημα υπάρχει σχετικά με την παρουσία της Νίκης Λυμπεράκη στο κανάλι του Φαλήρου. Η πολιτική εκπομπή της δημοσιογράφου κόπηκε μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο αφού οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει μεταξύ του. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος είναι κοντά στην έξοδο.

Μετά το οριστικό «κόψιμο» του Power of Love επιθυμία του καναλιού είναι να παραμείνει στο δυναμικό του και η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί κάποιο πρότζεκτ να την απορροφήσει.

Με το ένα πόδι εκτός καναλιού βρίσκεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ μαντήλι κουνάει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος προτιμάει τη ζεστή αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58
Exit mobile version