search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:12
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Σχεδιάζεται βαθύ λίφτινγκ στον πρόγραμμα της νέας σεζόν

29.04.2024 13:46
skai

Ολική επαναφορά με νέους προγραμματικούς όρους σχεδιάζεται στον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

Πρόταγμα,  σε όσα εξετάζονται, είναι η αναδημιουργία της συνήθειας του κοινού για ενημέρωση από το κανάλι του Φαλήρου. Κυρίαρχο στοιχείο στο DNA του σταθμού από συστάσεως του ήταν η Ενημέρωση. Ο ΣΚΑΪ δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε να αποτελεί ένα μικρό ειδησεογραφικό BBC. Ένα σημείο αναφοράς στην τηλεοπτική κάλυψη της επικαρότητας.

Τα δελτία του (μεσημεριανό και κεντρικό) ήταν ως μέχρι κάποιο διάστημα σημεία αναφοράς και συχνά- πυκνά εμφανίζονταν στις περίοπτες θέσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Η στροφή στην ψυχαγωγία δεν φαίνεται να έχει μέχρι τώρα το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και το κανάλι εξετάζεται με στοχευμένες ενέργειες να επιστρέψει στις απαρχές του με μίγμα προγράμματος  ισορροπημένο και με διακριτές ζώνες εκπομπών.

Γίνεται λόγος για  βαθύ λιφτινγκ στο πρόγραμμα με στόχο αφενός την τόνωση του ενημερωτικού περιεχομένου και  αφετέρου ένα και ένα ψυγαγωγικό προϊόν, το οποίο θα αξίζει τα λεφτά του και δεν θα είναι απαραίτητα σε άμεση σύνδεση με τις  δραστηριότητες του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι, παρά τη στρατηγική συνεργασία στα ξένα προγράμματα.

Στο πλαίσιο των ανασχεδιασμών ο σταθμός θα έχει την υποστήριξη της «People for Buisiness» της  Ρεβέκκας Πιτσίκα (δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις), ενώ από το 2016 ανέλαβε την υλοποίηση του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχοντας  σε ομάδα εργασίας για την επεξεργασία και υποβολή εισηγήσεων, προτάσεων και μελετών προς υποβοήθηση του έργου της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού αναφορικά με την εκπόνηση της έκθεσης «Ελλάδα 2050».

Στόχος είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις κατάλληλες θέσεις, είτε πρόκειται για πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς είτε τη βραδινή ζώνη τις καθημερινές για την οποία είχε κάνει σχετικά προσφάτως ραντεβού η Αναστασία Γιάμαλη. Το 12.00 -14.00 πάντως με το μέχρι τώρα δεδομένα είναι «κλειδωμένο»-«χρεωμένο» στον Άρη Πορτοσάλτε. Στο τραπέζι των συσκέψεων έχει πέσει η ιδέα να επανέλθουν οι «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά.

Στα της ψυχαγωγίας εξετάζεται να διατηρηθεί το σόου «Η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική μου» με το Μάρκο Σεφερλή και η ενεργοποίηση του τηλεπαιχνιδιού «Still standing» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι διερευνητικές με τη Φαίη Σκορδά για το ρόλο της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ υπάρχει… κόρτε, όπως λέγεται, της παρουσιάστριας με  ΑΝΤ1 και Mega.

Διαβάστε επίσης:

«Spacey Unmasked»: Η άνοδος και η πτώση του Κέβιν Σπέισι σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 (videos)

Τέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή της Καινούργιου – Το μήνυμα του παρουσιαστή στον Λιάγκα (Video)

«TV Queen»: Τηλεόραση σαν να είμαστε στο 1990

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:11