search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:24
MENU CLOSE

Άρης Πορτοσάλτε: «Ντρέπεται» και η ανάλυση με την φράση «ο αστυνομικός δεν μιλάει αγενώς»

05.04.2024 15:31
portosalte

«Απολαυστική» ανάλυση των γεγονότων για μια ακόμη φορά έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος- σχολιαστής – αναλυτής του Σκάι, Άρης Πορτοσάλτε, από τα FM, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στο Α/Τ Αγίων Αναργύρων και σε «ανοιχτή γραμμή» με το κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε ο αστυνομικός στην υποδοχή κλήσεων της ΕΛΑΣ προς την αδικοχαμένη κοπέλα, και για να προλάβει τυχόν αδικία ή παρεξήγηση, ενημέρωσε τους ακροατές του, πως η φράση του αστυνομικού, «το περιπολικό δεν είναι ταξί», ήταν… ατυχής.

«Πάντως ο άνθρωπος, ο αστυνομικός που έχει τη βάρδια στην Άμεσο Δράση δεν μιλάει αγενώς στην καταγγέλλουσα Θεός σχωρέστην. Η πρόταση είναι το πρόβλημα, η συμπεριφορά του με πολλή ευγένεια της εξηγεί αλλά ήταν ατυχής αυτή η έκφραση που δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις και πού μπορεί να καταλήξει η ιστορία», είπε κατά λέξη ο γνωστός δημοσιογράφος, για όποιον μπορεί να κατάλαβε λάθος.

Συχνά ο γνωστός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι κάποιοι τον έχουν «βάλει στο μάτι». Τον έχουν στοχοποιήσει. Κάνει λόγο, κατά καιρούς, από τις δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες του Σκάι, για «δολοφονία χαρακτήρων», για «μηχανές μίσους» και άλλα τέτοια, με τον δημόσιο λόγο που επιλέγει να αρθρώνει.

Υπάρχει εν τω μεταξύ και η λαϊκή ρήση «τίποτα δεν μας συμβαίνει αν δεν το επιτρέψουμε».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha την Πέμπτη – Οι περισσότεροι «γύρισαν την πλάτη» στα κανάλια εθνικής εμβέλειας

Action 24: «Αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι- Σειρά ντοκιμαντέρ για επιδραστικές φυσιογνωμίες (Video)

Facebook: Καταργεί τις ειδήσεις σε ΗΠΑ και Αυστραλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42