search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:29
MENU CLOSE

Action 24: «Αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι- Σειρά ντοκιμαντέρ για επιδραστικές φυσιογνωμίες (Video)

05.04.2024 14:12
ntokimanter-new

Διεισδυτική ματιά στα πρόσωπα που ανέβηκαν στην κορυφή της καινοτομίας, των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της μόδας και της πολιτικής και άλλαξαν τον κόσμο μας αποτελεί καθένα από τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Αυτοί που αλλάξαν το παιχνίδι» τα οποία προγραμμάτισε να μεταδίδει από αύριο, Σάββατο στις 22.00 το Action 24, και κάθε Σάββατο.

O Μάρκ Ζάκεμπεργκ άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με το Facebook, o Τζεφ Μπέζος με το Amazon διαμόρφωσε το μεγαλύτερο ιντερνετικό κατάστημα λιανεμπορίου στον κόσμο και άλλαξε τον τρόπο των καταναλωτικών πρακτικών, ο ο Ριντ Χέιστινγκς άλλαξε τον κόσμο των οπτικοακουστικών μέσων με το Netflix και ο Jay Z ξέφυγε από τους «δαίμονες» του και έφθασε στην κορυφή της σύγχρονης μουσικής.

Στο πρώτο επεισόδιο, με σπάνιο υλικό και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ξεδιπλώνονται οι ιστορίες της πολυγραφότατης Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, του σχεδιαστή Ράλφ Λόρεν και NBAer Μάτζικ Τζόνσον, του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, της εμβληματικής δημοσιογράφου και συγγραφέως Αν Γουίντουρ.

Διαβάστε επίσης:

Facebook: Καταργεί τις ειδήσεις σε ΗΠΑ και Αυστραλία

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» – Ο λόγος που η εκπομπή ρίχνει πρόωρα αυλαία (Video)

Οι «Ψυχοκόρες» ζορίζουν τον ανταγωνισμό – Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:28