search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Οι «Ψυχοκόρες» ζορίζουν τον ανταγωνισμό – Πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς»

04.04.2024 18:35
psuxokores

Την προηγούμενη Τετάρτη η νέα πρωτότυπη σειρά «Οι ψυχοκόρες», βασισμένη σε αληθινές καταστάσεις και βιωματικές μαρτυρίες, ήταν τέταρτη επιλογή των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Σε εκείνο το επεισόδιο ο μετρητής τηλεθέασης είχε δείξει ποσοστό 6,9%, δηλαδή 700.000 τηλεθεατές.

Χθες η σειρά του ΑΝΤ1 έφθασε στη δεύτερη θέση του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου και συγκέντρωσε στη συχνότητα του σταθμού 749.000 ανθρώπους (7,4%), μειώνοντας την απόσταση από την κορυφαία θέση στην οποία κατοικοεδρεύει καιρό τώρα η σειρά «Η γη της ελιάς».

Ο «Σασμός», σταθερή αξία του Alpha, ήταν η τρίτη κορυφαία επιλογή των τηλεθεατών.

Στις πρώτες τρείς θέσεις τηλεθέασης πλασαρίστηκαν σειρές τα επεισόδια των οποίων είχαν σχεδόν ταυτόχρονη έναρξη με αποτέλεσμα να υπάρχει πολυμερισμός του τηλεοπτικού «σώματος».

Το κοινό της είχε η δραματική σειρά «Το ναυάγιο» η οποία είχε «απέναντι» της την επίσης δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας». Η σειρά του Mega συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρας, παρουσίασε απώλειες στην τηλεθέαση της τέτοιες ώστε σε συνδυασμό με τον συνολικό ανταγωνισμό να καταταγεί στην τέταρτη θέση, όμως υπερίσχυσε της σειράς του Alpha, η οποία ήταν ένατη επιλογή, στις δέκα.

Η εκπομπή «Οι Boomers» παρέλαβαν σκυτάλη από τη «Ράδιο αρβύλα», πέτυχε να πλασαριστεί μια θέση πιο κάτω από εκείνη που είχε « τερματίσει» την προηγούμενη μέρα η  «αδελφή» εκπομπή της.

Χθες εξάλλου το «Survivor» είδαν περισσότεροι από όσους προτίμησαν το «Masterchef» όμως και τα δύο ριάλιτι είχαν χαμηλότερες τηλεθεαματικότητες συγκριτικά με εκείνες που είχαν καταφέρει την Τρίτη.

Στα «καλύτερα» της ημέρας και το δελτίο του Mega με την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Οριακά πρώτο το Mega

«Ξαφνικός θάνατος» για την εκπομπή «Mega Καλημέρα»

ΕΣΡ: Άμεση η κινητοποίηση του για τον τρόπο κάλυψης της γυναικοκτονίας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:20