search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:34
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha την Πέμπτη – Οι περισσότεροι «γύρισαν την πλάτη» στα κανάλια εθνικής εμβέλειας

05.04.2024 15:17
tiletheasi_0504_1460-820_new
credit: pixabay

Ο Alpha ήταν εκείνος ο οποίος την Πέμπτη με το μίγμα προγράμματός του συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις, εξ ου και το μεγαλύτερο μερίδιο (13,5%), μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας, από την πίτα τηλεθέασης.

Μόλις 0,2% μικρότερο σε μέγεθος από αυτό του Alpha ήταν το μερίδιο τηλεθέασης του Mega το οποίο μια μέρα νωρίτερα ήταν πρωτοπόρος στις τηλεπροτιμήσεις με μερίδιο 14%.

Κέρδισε έδαφος ο ΣΚΑΪ από τη μια μέρα στην άλλη και κατάφερε να είναι τρίτη προτίμηση των τηλεθεατών, ενώ σχεδόν ισομεγέθη ήταν τα κομμάτια των ΑΝΤ1 και Star. «Τσίμπησε» μερικούς πόντους το Open σε σχέση με την Τετάρτη, παρέμεινε όμως κάτω του 5%.

Παρα τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα δέκα κανάλια εθνικής εμβέλειας, σημαντική μερίδα τηλεθεατών (22,1%) -για την ακρίβεια η μεγαλύτερη– προτίμησε μέσω της τηλεόρασης άλλες προτάσεις διασκέδασης (τοπικά ή περιφερειακά κανάλια, παρακολούθηση DVD κλπ).

Διαβάστε επίσης:

Action 24: «Αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι- Σειρά ντοκιμαντέρ για επιδραστικές φυσιογνωμίες (Video)

Facebook: Καταργεί τις ειδήσεις σε ΗΠΑ και Αυστραλία

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» – Ο λόγος που η εκπομπή ρίχνει πρόωρα αυλαία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:32