ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:45
MENU CLOSE

Ούτε η Μέγκαν Μαρκλ δεν γλίτωσε από τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ

01.06.2019 07:31

 

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ενόψει της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία τη Δευτέρα, ωστόσο, ο Τραμπ έπλεξε το εγκώμιο της Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας ότι θα είναι «μια πολύ καλή Αμερικανίδα πριγκίπισσα» κι ότι ελπίζει «να επιτύχει».

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος προσπάθησε -σε αντίθεση με τις οργισμένες αντιδράσεις που επιφυλάσσει συνήθως στους επικριτές του- να αντιπαρέλθει τα σχόλια που έκανε η δούκισσα του Σάσεξ σε αμερικανικό τοκ σόου πριν από τρία χρόνια.

Κι είπε ότι εύχεται «να είναι καλά» η Μέγκαν Μάρκλ μετά την γέννηση του γιου της Άρτσι πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται να συναντήσει τον Τραμπ

Ο Τραμπ είπε στο δημοσιογράφο της Sun ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως η δούκισσα δεν θα είναι παρούσα κατά την υποδοχή του στο Παλάτι από τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπου θα παρευρίσκονται μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Επισήμως η Μέγκαν Μάρκλ θα απουσιάζει επειδή έχει πρόσφατα γεννήσει και δεν μπορεί να λείψει απ’ το πλευρό του γιου της, αλλά βρετανικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον της λένε ότι ο κύριος λόγος είναι η αντιπάθεια που τρέφει για τον Τραμπ.

Η Μέγκαν είχε υποστηρίξει ένθερμα τη Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές και είχε πει σε συνέντευξή της το 2016 ότι «δεν θέλεις να ζεις στο είδος του κόσμου που ζωγραφίζει» ο Τραμπ.

Μιλώντας για τα σχόλιά της Μέγκαν ο πρόεδρος Τραμπ είπε: «Δεν το ήξερα αυτό. Τι να πω; Δεν ήξερα ότι ήταν κακιά».

Αργότερα, όμως, πρόσθεσε ότι χαίρεται που τη βλέπει να είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας: «Είναι ωραίο αυτό κι είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει υπέροχα. Θα είναι πολύ καλή. Ελπίζω να πετύχει».

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version