ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Αναγνωστοπούλου για μετατάξεις στη Βουλή: Ανθρωποφαγία που δεν έχει τέλος

07.06.2019 13:11

 

Γενικότερα σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες μετατάξεων δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι μπορούν να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες, πρέπει να γίνεται πάρα πολύ αυστηρή επιλογή βάσει προσόντων, να ελέγχονται τα κριτήρια που τίθενται και αν τηρούνται, αν κάποιος διαπιστώσει ότι το τάδε βιογραφικό δεν συνάδει με τη θέση, τότε να μην προχωρά.

Σχετικά με την απόφαση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μην είναι υποψήφια στις εκλογές είπε: «σεβόμουν και σέβομαι την κυρία Χριστοδουλοπούλου και η εκτίμηση μου μετά την απόφασή της μεγαλώνει στο πρόσωπό της».

Σχολιάζοντας την επιλογή της ΝΔ να μην είναι παρούσα στη Βουλή, είπε ότι «το κράτος έχει συνέχεια, όπως και η πολιτική» επισημαίνοντας ότι «υπήρχαν θέματα που έπρεπε να δρομολογηθούν». Παράλληλα έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα προς τη ΝΔ: Εάν πρέπει ή όχι να λειτουργεί η Βουλή μέχρι να θυροκολληθεί το διάταγμα προκήρυξης των εκλογών, εάν είναι σωστό οι συμβασιούχοι να μείνουν στον αέρα επειδή η ΝΔ δεν θέλει να νομοθετεί και εάν, τέλος, η ΝΔ θέλει να μην γίνεται τίποτα προς το συμφέρον της κοινωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:45
Exit mobile version