search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Φάμελλος: «Ο πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο»

30.04.2024 19:23
famellos vouli 987- new

Με αναφορά στην «τραγωδία που εξελίσσεται στη Γάζα» αλλά και στις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τα βιολογικά αίτια της επιθετικότητας, ξεκίνησε την ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλος.

«Καθώς βαδίζουμε για την μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης οφείλουμε να σκεπτόμαστε ότι στην Μέση Ανατολή εκτυλίσσεται μία τραγωδία», ανέφερε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: «Φυσικά καταδικάζουμε και την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και την επίθεση του Ιράν αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε μπροστά σε μία τραγωδία δίχως τέλος που εκτυλίσσεται στην Γάζα». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία για την κατάπαυση και για την επίλυση του προβλήματος.

Χαρακτήρισε «απαράδεκτη, απάνθρωπη και ακροδεξιά την τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου» και χαρακτήρισε «αίσχη τα όσα είπε και κυρίως το ότι συνέδεσε τις γυναικοκτονίες με βιολογικά αίτια». Ακολούθως σημείωσε: «Είναι απαράδεκτο ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε κάτι για το θέμα. Θεσπίστε τώρα την νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία. Ήταν λάθος του κ. Φλωρίδη που υπερασπίστηκε τον κ. Βαρτζόπουλο. Οφείλει ο πρωθυπουργός να αποβάλει τον κ. Βαρτζόπουλο από την κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης:

Βαρτζόπουλος: Σάλος με τις σκοταδιστικές δηλώσεις του περί γυναικοκτονιών – Όταν έλεγε «ναι» σε πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία

Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση αποκλειστικά υπεύθυνη για την ακρίβεια» – Επίσκεψη σε Λαχαναγορά του Ρέντη και Πειραιά

Στέφανος Κασσελάκης: Θα καταθέσει στεφάνι στο Σκοπευτήριο Καισαριανής την Πρωτομαγιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:05