ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:02
MENU CLOSE

Ο Pablo έρχεται στην Ελλάδα με τη φωνή του Νικόλα και την υπογραφή του Vodafone TV!

11.06.2019 12:14

 

Η Vodafone Ελλάδας, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο οργανισμό The Happy Art και την πολύτιμη βοήθεια συνεργατών από τον χώρο της εκπαίδευσης ειδικής αγωγής απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια με αυτισμό που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη μεταγλώττιση της σειράς, λαμβάνοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι πρώτες συναντήσεις με τους μικρούς φίλους πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οπού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να λάβουν μέρος στην οντισιόν με την πολύτιμη συμβολή της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, ενώ η τελική επιλογή έγινε από μια ομάδα καταρτισμένων ειδικών.

Η σειρά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Vodafone TV στο τέλος του Ιουνίου 2019 και όλοι οι συνδρομητές που απολαμβάνουν το πλούσιο παιδικό περιεχόμενο της υπηρεσίας, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν και on demand όπου κι αν βρίσκονται. Για όσους θέλουν να πάρουν μία πρώτη γεύση για τη σειρά, μπορούν να παρακολουθήσουν το video της οντισιόν στο https://youtu.be/48BfPZy1lmo

Γνώρισε τον Pablo

Η σειρά Pablo, υποψήφια για Bafta και βραβευμένη ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019, αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πως τα παιδιά με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διηγείται και μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας του Pablo συνδυάζοντας live action και κινούμενα σχέδια. Ο Pablo χρησιμοποιεί τις μπογιές του για να μετατρέψει τις δυσκολίες που συναντά σε φανταστικές εμπειρίες και να ζωντανέψει τα συναισθήματα.  Έτσι, καταφέρνει να αντικρύσει τη ζωή με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Ήξερες ότι…

Ο αυτισμός είναι πολύ πιο συνηθισμένος από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πρόσφατες έρευνες καταδεικνύουν την αύξηση των ποσοστών ατόμων που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού (1 στα 68 άτομα, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών). Η αύξηση αυτή εντοπίζεται κυρίως λόγω του καλύτερου και σαφέστερου ορισμού των διαταραχών του φάσματος, αλλά και των καλύτερων μεθόδων εντοπισμού τους. Στην Ελλάδα κατά αντιστοιχία, συμπεριλαμβάνοντας το μέγεθος της μέσης Ελληνικής οικογένειας, το 5% του πληθυσμού έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη διαταραχή, γεγονός που καθιστά πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για συνολική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και άρση του στιγματισμού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version