ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Η θέση της ΝΔ είναι ίδια με αυτήν του ΔΝΤ

04.07.2019 08:22

 

Ο Δ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη, μετά τη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Τη μια λέει ότι για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να μειωθούν οι φόροι και την άλλη ότι θα μειωθούν οι φόροι μόλις έρθει η ανάπτυξη» είπε ο κ. Τζανακόπουλος -σημειώνει η ιστοσελίδα του News247- καταλογίζοντας, όπως είπε, αντιφατικότητα και ανειλικρίνεια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με το που βγήκε η χώρα από τα μνημόνια και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν προεξοφλούνται», τόνισε, σχολιάζοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν αυτοδυναμία της ΝΔ ενώ χαρακτήρισε εφικτή την πολιτική ανατροπή.

Σε σχέση με το ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι η πολιτική του κατεύθυνση ταυτίζεται με τη Δεξιά.

Για το Ελληνικό, κατηγόρησε την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι «τα έκαναν μαντάρα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι προσπάθησαν να παρακάμψουν τη νομοθεσία και υπέγραψαν μια κάκιστη σύμβαση για να επιταχυνθεί η επένδυση. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είχε υπόνοιες ότι τελικά η εταιρία είναι αυτή που δεν θέλει να προχωρήσει την επένδυση, δημιουργώντας συνεχώς εμπόδια και θέτοντας υπερβολικές απαιτήσεις. «Η ανακοίνωση της Lamda επιβεβαιώνει τις υπόνοιές μας ότι η εταιρία είναι σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουν οι όροι της σύμβασης», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version