ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Έχασε το πλοίο το τελευταίο λεπτό

09.08.2019 12:51

 

Η κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ήταν στο «κόκκινο», ενώ την ίδια ώρα ταξιδιώτες με τις βαλίτσες στα χέρια έμπαιναν στα πλοία, ξεκινώντας τις διακοπές τους. Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, καθώς αρκετά πλοία έφτασαν με καθυστέρηση.

Με καθυστέρηση, ωστόσο, έφταναν και οι επιβάτες. Αλλοι λόγω της κίνησης και άλλοι επειδή δεν υπολόγισαν σωστά τον χρόνο τους, έφτασαν αργοπορημένοι στο λιμάνι του Πειραιά και έτρεχαν να προλάβουν το πλοίο τους.

Ωστόσο, ο άτυχος όχι απλά της ημέρας, αλλά του καλοκαιριού ολόκληρου ήταν ένας νεαρός, ο οποίος έφτασε με το ταξί ναι μεν πολύ καθυστερημένα, αλλά πραγματικά έχασε το πλοίο για μερικά δευτερόλεπτα. Την ώρα που πήγαινε να μπει, το πλοίο σήκωσε την πόρτα και αναχώρησε. Και ο ταξιδιώτης τα έχασε! Να σημειωθεί πως το πλοίο είχε επιστρέψει ήδη μία φορά, για να παραλάβει άλλους τέσσερις αργοπορημένους επιβάτες.

Σημειώνεται πώς οι πλοιοκτήτριες εταιρίες ενημερώνουν κατά την έκδοση του εισιτηρίου ότι οι επιβάτες οφείλουν να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μία ώρα πριν από τον απόπλου του πλοίου, ενώ και η Τροχαία έχει επανειλημμένως επισημάνει ότι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτές τις ημέρες.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
Exit mobile version