ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Ο κανίβαλος της Ρωσίας: Σκοτώνει τα θύματα του με μαχαίρι στον ύπνο τους - Στη συνέχεια τα τρώει (Photos/Video)

30.10.2019 08:25

 

Όπλα ξεκίνησαν όταν μέσα στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη οι κάτοικοι είδαν να επιπλέουν τα διαμελισμένα πτώματα τριών ανδρών. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και τελικά ταυτοποίησε ποιοι ήταν. Οι έρευνες τους οδήγησαν στον 51 ετών άνδρα και σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε και εκείνος, ήταν άστεγοι που φιλοξενούσε στο σπίτι του. Το τελευταίο βράδυ τους έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο δείπνο, τους μέθυσε με βότκα και όταν έπεσαν να κοιμηθούν τους έσφαξε στον ύπνοι τους. Στη συνέχεια τους τεμάχισε, τους έψησε και άρχισε να τους τρώει. Πετούσε τα υπολείμματα τους στην πίσω αυλή μαζί με άλλα υπολείμματα από σκυλιά και γάτες που είχε φάει στο παρελθόν.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να μην πρόκειται για άστεγους αλλά ο 51 ετών άνδρας να υποδυόταν τον άστεγο και να πήγαινε να μείνει σπίτι τους. Μόλις κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους έσφαζε στον ύπνο τους και στη συνέχεια έλεγε στους συγγενείς τους ότι είχαν μετακομίσει σε άλλη πόλη για να εργαστούν.

Οι εξετάσεις για την ταυτοποίηση της ταυτότητας τους είναι χρονοβόρες και θα χρειαστούν μέρες μέχρι να εντοπίσουν την ταυτότητα τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12
Exit mobile version