ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:15
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα των Ολλανδών με το πρώτο τους F-35 (Video)

04.11.2019 14:17
 
Μια απίστευτη γκάφα έκαναν οι Ολλανδοί στην «παρουσίαση» του πρώτου τους επιχειρησιακού stealth μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς F-35, η οποία έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου.
 
Η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας, «γιόρτασε» με μια εκδήλωση την παρουσίαση του πρώτου stealth μαχητικού αεροσκάφους F-35 που εντάχθηκε στο οπλοστάσιό της, ωστόσο μια απρόσμενη «γκάφα», χάλασε προς στιγμή την εκδήλωση, με αρκετούς να μένουν άναυδοι από το περιστατικό.
 
Ειδικότερα, το πρώτο επιχειρησιακό F-35A Lightning II για την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ολλανδίας (RNlAF) επικαλύφθηκε με αφρό πυρόσβεσης αντί για νερό, όπως είθισται στις εν λόγω περιστάσεις, όταν το αεροσκάφος έφτασε στην Αεροπορική Βάση Leeuwarden την περασμένη Πέμπτη.
 
Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, οι Ολλανδοί πυροσβέστες είχαν αντιμετωπίσει ένα έκτακτο περιστατικό νωρίτερα μέσα στην ημέρα και όταν κλήθηκαν να «βαφτίσουν» το F-35, είχαν ξεχάσει να αλλάξουν τις δεξαμενές τους, με αποτέλεσμα να καλύψουν κυριολεκτικά το stealth μαχητικό με ειδικό αφρό πυρόσβεσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:12
Exit mobile version