ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Γυναίκα «μυστήριο»: Ο Κιάνου Ριβς δεν άφηνε το χέρι της - Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση με σύντροφό του (Photos)

05.11.2019 15:11

 

Αλλά αυτό άλλαξε το Σαββατοκύριακο, όταν ο Κιάνου Ριβς κρατούσε από το χέρι την επιχειρηματική συνεργάτη του Αλεξάντρα Γκραντ στο γκαλά LACMA Art + Film Gala που παρουσιάστηκε από τον οίκο μόδας Gucci στο Λος Άντζελες.

Ο 55χρονος ηθοποιός και η 46χρονη καλλιτέχνης δεν άφησαν ούτε λεπτό ο ένας τον άλλο, καθώς αντάλλαξαν ρομαντικές ματιές μπροστά σε δεκάδες κάμερες του διεθνή τύπου, αποδεικνύοντας ότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν.

Ο Κιάνου έδειχνε υπερήφανος που ήταν με τη γυναίκα που κυρίευσε την καρδιά του.

Ο σταρ κρατούσε το χέρι της καθώς περπατούσε στους φωτογράφους και τον τύπο, ενώ κατευθυνόταν στο μουσείο.

Το φημολογούμενο νέο ζευγάρι διασκέδασε με φίλους και όπως δήλωσε μια πηγή εκ των έσω: «Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ τους, ο Κιάνου εντόπισε την Αλεξάντρα και μια άλλη φίλη της ενώ κουβέντιαζαν. Τότε, η Αλεξάντρα έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο στη φίλη της και της ζήτησε να τραβήξει μια φωτογραφία του ζευγαριού».

«Σε μια στιγμή, η Αλεξάνδρα έδωσε ένα τηλέφωνο στο γυναικείο φίλο και της ζήτησε να τραβήξει μια φωτογραφία του ζευγαριού».

«Χαμογελούσαν και περνούσαν όμορφα, και αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας, ο Γουίλ Φέρελ εντόπισε τον Κιάνου και έσπευσε να τον χαιρετίσει, φέρνοντας μαζί τουτη σύζυγό του και την παρέα του», συμπλήρωσε η πηγή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:02
Exit mobile version