ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:54
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Η Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου και δε μου λέει ούτε καλημέρα

07.11.2019 10:39

 

Αυτό ισχυρίστηκε ο γνωστός παρουσιαστής το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του, κάνοντας παράπονο για τα… μουτράκια της! Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του περιοδικού «Ο.Κ.!» που ανέφερε ότι η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε από τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονέτων: Οι πέντε είναι από πάνω και έχουν θέα και οι πέντε είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Η Θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει στο σπίτι της» σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής. Και συνέχισε: «Είναι γειτόνισσά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πάρκινγκ και δεν μιλάμε. Δεν μου μιλάει η Νατάσα και το έχω παράπονο».

Μάλιστα, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, ο οικοδεσπότης της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ προχώρησε και σε άλλη αποκάλυψη: «Πριν από έναν δυο μήνες στο φαρμακείο της γειτονιάς ήταν μέσα η Νατάσα. Μπαίνω εγώ μέσα αμέριμνος, τη βλέπω και κάνω έτσι να φύγω. Μετά λέω τι μ@@ς είμαι, θα με έχει δει και θα ξεφτιλιστώ». Μπαίνω μέσα, κάθομαι πίσω, αυτή γυρίζει, με βλέπει, δεν μου μιλάει. Περίμενα κι εγώ τη σειρά μου. Μας βλέπει η φαρμακοποιός με απορία. Πήρε τα φάρμακά της, έφυγε, δεν μιλήσαμε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Εspresso 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:53
Exit mobile version