search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:07
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Λιάγκα: «Τι έχει πάθει και φωνάζει, βρίζει και λέει ότι θέλουμε το κακό του;»

20.04.2024 12:33
liagkas_xristidou

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της στο Mega.

«Γιατί; Τι έχει πάθει και τα βάζει όλους; Φωνάζει, βρίζει, λέει ότι θέλουμε το κακό του, βλέπει φαντάσματα. Γιατί;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Γιατί αυτή η θυματοποίηση; Ο Γιώργος δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό; Ότι έρχεται κάποιος και λέει “θέλω να πω τα χειρότερα για κάποιον” και ο Γιώργος του λέει “όχι δεν θα σε βγάλω, θα προστατέψω τον συνάδελφο”», πρόσθεσε.

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Τατιάνα Στεφανίδου άρχισε όταν η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε σε όσα είπε εκείνος στην εκπομπή του για τα υποψήφια πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Λιάγκα, που έκανε σχόλια, όπως π.χ. “τι δουλειά έχουν αυτοί οι πανελίστες και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές και τι έχουν να προσφέρουν”. Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο, Γιώργο, ότι κι εκείνος ως παρουσιαστής ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αν θυμάμαι καλά. Άρα οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, μία χαρά. Δεν καταλαβαίνω. Αυτός ήταν και οι άλλοι δεν μπορούν να είναι; Γιώργο μου, ξεχνάς γρήγορα», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Τατιάνα μου, δεν ξεχνάω γρήγορα. Μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου. Πάρε τη χθεσινή εκπομπή, γλυκιά μου Τατιάνα, δες τι είπα και βγες κι εσύ και ζήτα και ένα συγγνώμη. Δεν είναι κακό, εκτός αν ήταν σκόπιμη χθες η αναφορά σου και δεν ξέρω από πού», της απάντησε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

»Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες. Αν δεις όλα όσα είπα εχθές, είπα ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα και οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, αν κι εμένα δε μου αρέσει αυτή η λέξη, να κατεβαίνουν στις εκλογές. Είπα ότι δίνεται μία μάχη με τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι αναδείχθηκε στα Μέσα όλο αυτό και είναι μία μάχη χαρακωμάτων», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Οι εκδοχές της «επόμενης μέρας» – Κατηφορίζει στο Φάληρο;

Κρίση στα ΜΜΕ: Ειδησεογραφική ιστοσελίδα ανέστειλε τη λειτουργία της για μια μέρα ώστε να ευαισθητοποιήσει αναγνώστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:05