ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Reunion για Μόνικα και Τσάντλερ - H φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram (Photos)

08.11.2019 09:10

 

Λογικό είναι λοιπόν, μία selfie με τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», αλλά και πολύ καλό της φίλο Μάθιου Πέρι, που ανέβασε η Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram, να ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, όπως αναφέρει το iefimerida.

Η 55χρονη Κοξ και ο 50χρονος Πέρι, έπαιξαν τους Μόνικα Γκέλερ και Τσάντλερ Μπινγκ αντίστοιχα στα «Φιλαράκια», με μεγάλη επιτυχία. Όλο το καστ «έδεσε» καταπληκτικά και η φιλία τους κρατά από τότε.

Οι χαρακτήρες που υποδύθηκαν η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Μάθιου Πέρι, ερωτεύτηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Στο τέλος, τους είδαμε να φεύγουν από τη Νέα Υόρκη για να μεγαλώσουν τα δίδυμα υιοθετημένα παιδιά τους.

 

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ με τον Μάθιου Πέρι που «έριξε» το Instagram

«Μαντέψτε με ποιον έφαγα μεσημεριανό… ΤΟ ΞΕΡΩ!! Θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη; Πραγματικοί φίλοι», έγραψε η Κοξ στη φωτογραφία που ανέβασε με τον τηλεοπτικό της σύζυγο στο Instagram, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικές ατάκες τους από τη δημοφιλή σειρά.

Από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν, ήταν και η Λίζα Κούντροου, η οποία έπαιζε τη Φοίβη Μπουφέ στα «Φιλαράκια», γράφοντας: «Τυχεροί, τυχεροί. Όμορφοι άνθρωποι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόρτνεϊ Κοξ, που ανεβάζει φωτογραφία και «τρελαίνει» το Instagram. Πριν από λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία είχε προκαλέσει συζητήσεις.

Ενώ η Κοξ συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε διάφορα πρότζεκτ, ο Πέρι έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και εθισμού.

Τον Αύγουστο του 2018, ο Μάθιου Πέρι υπέστη διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα που τον ταλαιπώρησε για τρεις μήνες, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να υποστεί χειρουργική επέμβαση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί από τα «Φιλαράκια» κάνουν reunion. Πριν από λίγες ημέρες, η συμπρωταγωνίστριά τους Τζένιφερ Άνιστον, έριξε το Instagram όταν ανέβασε φωτογραφία με όλο το παρεάκι, δηλαδή τ δηλαδή τους Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version