ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Big Brother: Διαφημιστικές εγκαταλείπουν το show για τον βιασμό της κοπέλας

05.12.2019 16:08

 

Πρόκειται για την Καρλότα Πράντο η οποία, όπως καταγγέλλει, βιάστηκε από συμπαίκτη της ενώ ήταν μεθυσμένη και αναίσθητη. Συγκεκριμένα, ο συμπαίκτης της Πράντο, την «βοήθησε» να πάει στο κρεβάτι της, ξάπλωσε μαζί της και στη συνέχεια άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Η κοπέλα αρχικά είπε «όχι δεν θέλω» στον συμπαίκτη της, αλλά εκείνος δεν την άφησε μέχρι που ακούστηκε η φωνή από τα μεγάφωνα που του ζήτησε να σταματήσει.

Την επόμενη ημέρα, η παραγωγή ζήτησε από την Καρλότα, που δεν θυμόταν το περιστατικό, να μπει στο «δωμάτιο επικοινωνίας», όπου και της έδειξε το βίντεο με τον βιασμό της, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου. Η κοπέλα έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να σταματήσει την αναπαραγωγή του βίντεο, λέγοντας: «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα».

Το περιστατικό συνέβη το 2017, ωστόσο έγινε τώρα γνωστό, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να κινηθεί νομικά και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Η «Endemol», εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι, μετά τον σάλο που ξέσπασε, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στην Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου, ήταν λάθος.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:12
Exit mobile version