ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Εγκατέλειψαν 5χρονο κοριτσάκι μέσα σε υπόγειο - Είχε χρόνια να δει το φως της ημέρας

13.01.2020 17:02

 

«Έπειτα από (τη δημοσίευση) άρθρων στον Τύπο, ξεκινήσαμε έρευνα» γνωστοποίησε σήμερα ο εισαγγελέας της Φρανκφούρτης Ίνγκο Κετσιτσιάν, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Η εφημερίδα Märkische Oderzeitung έγραψε το Σάββατο ότι το κοριτσάκι, που διέμενε στο Εμπερσβάλντε, στα βόρεια περίχωρα του Βερολίνου, ζούσε σε συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης για τουλάχιστον 2 χρόνια. Ήταν τελείως αποκομμένη από τον έξω κόσμο και χωρίς να βλέπει το φως της ημέρας για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σωματική και διανοητική ανάπτυξη του κοριτσιού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την 20η Δεκεμβρίου, ήταν πολύ καθυστερημένη.

Στο ίδιο διαμέρισμα, βρέθηκαν ο αδελφός η αδελφή της. Έχουν μεταφερθεί σε κέντρα περίθαλψης παιδιών.

Η οικογένεια της μικρής ήταν γνωστή στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας από τα μέσα του 2007, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές που επικαλέστηκε η εφημερίδα Bild.

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Κότμπους, στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου, όπου ο μικρός Ντένις είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του μη μπορώντας ούτε να φάει ούτε να πιει.

Μετά τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα του είχε κρύψει το πτώμα του σε έναν καταψύκτη. Βρέθηκε τυχαία τρία χρόνια αργότερα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:44
Exit mobile version