search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Γιάννα Τερζή για Eurovision: «Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο» λέει για άτομο της ομάδας της (Video)

02.05.2024 11:04
gianna-terzi-new

Ψυχολογική κακοποίηση από άτομο της ομάδας της ισχυρίζεται ότι υπέστη η Γιάννα Τερζή το 2018, τον καιρό που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η τραγουδίστρια υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το εν λόγω πρόσωπο έκανε ότι μπορούσε προκειμένου το τραγούδι να μην πάει καλά στον μουσικό διαγωνισμό.

 «Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κύμα» υποστήριξης στα social media

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη, η Γιάννα Τερζή έλαβε πλήθος σχολίων στα social media με χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν τη συμπαράστασή τους, κάνοντας παράλληλα υποθέσεις για το ποιο ήταν αυτό το άτομο.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να απαντήσει με νέα της ανάρτηση στα σχόλια επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι πολλοί, πράγματι, εντόπισαν περί τίνος πρόκειται.΄ ευχαρίστησε το κοινό της για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε κι αποκάλυψε πως πολλοί έχουν εντοπίσει το πρόσωπο που της φέρθηκε κακοποιητικά.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο “ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει”, χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Μέντες για την εγκυμοσύνη της στα 40 – «Στα 20 ήμουν ακατάλληλη για παιδιά» (Video)

Σερ: Αποκαλύπτει τον λόγο που προτιμά τους νεότερους άνδρες

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά – Δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:31