search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Εύα Μέντες για την εγκυμοσύνη της στα 40 – «Στα 20 ήμουν ακατάλληλη για παιδιά» (Video)

02.05.2024 10:23
mendes-new

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να γίνει μητέρα στην ηλικία των 40 ετών αποκάλυψε η Εύα Μέντες, υπογραμμίζοντας αφενός ότι είναι κάτι για το οποίο ποτέ δεν μετάνιωσε και αφετέρου ότι στα 20 της ήταν ακατάλληλη για παιδιά.

Μιλώντας στο People, η ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένη για τον εαυτό της, παρόλο που πολλοί στο περιβάλλον της υποστήριζαν ότι θα είναι μια «κουρασμένη μητέρα».

«Όταν έγινα 40 ετών, ήταν πιο μεγάλη υπόθεση για τον υπόλοιπο κόσμο το ότι ήμουν έγκυος σε αυτή την ηλικία, παρά για εμένα. Κι όταν ήμουν έγκυος στα 42 μου στο δεύτερο παιδί μου, όλοι μου έλεγαν “Θεέ μου, θα είσαι τόσο κουρασμένη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι κάνουν παιδιά στα 20 τους”» είπε και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται απλά περισσότερη υπομονή. Στα 20 μου δεν θα έπρεπε καν να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά. Κάπνιζα συνέχεια. Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλώσει ένα παιδί σε καμία άλλη φάση της ζωής μου, αλλά τώρα σίγουρα».

Διαβάστε επίσης:

Σερ: Αποκαλύπτει τον λόγο που προτιμά τους νεότερους άνδρες

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά – Δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Eurovision: Ευρωπαϊκή τρέλα για τη Μαρίνα Σάττι – Πρώτη στις μετρήσεις των φαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:26