ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:22
MENU CLOSE

Κυριάκος (ΚΙΝΑΛ): «Πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Αυγενάκης»

28.01.2020 10:37

 

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και σημερινός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην υπόθεση και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης πρέπει να παραιτηθεί «αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση, δεν έχει άλλο δρόμο, γιατί η ΕΕΑ είναι προσωποπαγής και προσωποκεντρική επιτροπή, και ο ίδιος είναι αυτός που τν χρεώνεται».

Πιο αναλυτικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» στην τηλεόραση του ΟΠΕΝ ο Κυριάκος Κυριάκος είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η αιχμή του δόρατος, μεταξύ άλλων ομάδων που τα έβαλαν με ένα σύστημα, αυτή η μάχη δεν έχει κλείσει. Έχω την εντύπωση, ότι ο κ. Αυγενάκης αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγήκαν. Επέλεξε την ατζέντα που του δόθηκε και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, που είχε μία τακτική και προσπάθησε να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Αυγενάκης δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης, δεν αντιλήφθηκε ότι δεν πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση από ένα διοικητικό όργανο το οποίο αποτελείται, από οικονομολόγο, από πανεπιστημιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος τοποθετήθηκε δύο ημέρες πριν τη σύσταση της επιτροπής για την υπόθεση ή και ο πρόεδρος της επιτροπής προέρχεται από το Ηράκλειο και έχει στενές σχέσεις με τον υφυπουργό. Είναι μια προσωποπαγής επιτροπή, και την χρεώνεται ο Αυγενάκης. Πρέπει να παραιτηθεί αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση.

Εγώ 20 χρόνια προσπαθούσα να κάνω κατευναστικό ρόλο. Θέλω ο ΠΑΟΚ να αθωωθεί επειδή είναι αθώος, όχι επειδή οι δικαστές φοβούνται. Ο κ. Αυγενάκης έχει πέσει σε τεράστια πολιτική γκάφα. Κάποιος με πολιτική εμπειρία θα του πρότεινε να μην έχει εμπλοκή».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version