ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Δίκη Καρκά: Νέα στοιχεία και μηνύσεις - Χωρίς γενετικό υλικό του οδηγού ταξί τα ερωτικά βοηθήματα του ηθοποιού

30.01.2020 11:25

 

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης σε βάρος του.

Η ψυχολόγος είχε καταθέσει σε προηγούμενη συνεδρίαση και είχε κάνει λόγο για «σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές» του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα, στο ακροατήριο κατέθεσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, τεχνικός σύμβουλος που διορίσθηκε από την πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα ο οποίος έχει εξετάσει, όπως είπε, δυο φορές τον οδηγό ταξί, «ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων».

Ακόμη ο κ. Γιωτακος ανέφερε πως ο νεαρός οδηγός ταξί επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, τα λεγόμενα του ψυχιάτρου αμφισβήτησε η πολιτική αγωγή, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουράριο του 2019 έναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής.

Κατά την διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων που ακολούθησε, αναγνώστηκε η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του εκείνο το βράδυ ο κατηγρούμενος ηθοποιός, δεν ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό του παθόντα.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48
Exit mobile version