search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στο θέατρο μετά από 41 χρόνια – Με ποιο έργο θα κάνει ντεμπούτο στο Broadway

08.05.2024 10:18
RobertDowney

Το ντεμπούτο του στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ με το νέο θεατρικό έργο τού βραβευμένου με Πούλιτζερ Αγιάντ Ακτάρ (Ayad Akhtar) «McNeal» ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο σταρ της Marvel Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, πρόκειται για την ιστορία ενός ταλαντούχου συγγραφέα που «παλεύει με τον αποξενωμένο γιο του, με ένα νέο μυθιστόρημα, με παλαιούς λογαριασμούς και έχοντας μία αρρωστημένη εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη».

Το «εντυπωσιακό και εξαιρετικά ευφυές» έργο του Αγιάντ Ακτάρ θα ανέβει στην σκηνή του Lincoln Center Theater της Νέας Υόρκης για περιορισμένες παραστάσεις, εκεί που πριν από λίγες ημέρες ο Στιβ Καρέλ (Steve Carell) έκανε, επίσης, το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ με μία διασκευή του «Θείου Βάνια», σύμφωνα με τον Guardian.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony, Bartlett Sher, οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το έργο θα ρίξει αυλαία δύο μήνες μετά, όπως αναφέρει το Variety.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα με τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Ήξερα ότι ήθελα να παίξω στο νέο έργο του Ayad πριν τελειώσω την ανάγνωσή του και μετά όταν πληροφορήθηκα ότι ο Bart θα αναλάβει την σκηνοθεσία στο θέατρο Beaumont η συμφωνία επισφραγίστηκε».

Η τελευταία απόπειρα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στο θεατρικό σανίδι ήταν το 1983 για την off-Broadway παραγωγή «American Passion» στο πλευρό της Τζέιν Κρακόβσκι (Jane Krakowski) στο Joyce Theater του Μανχάταν, η οποία κατέβηκε αμέσως μετά την πρεμιέρα.

Η πλήρης σύνθεση του θιάσου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Ian Gelder: Πέθανε ο «Kevan Lannister» του Game of Thrones – Το συγκινητικό «αντίο» του συντρόφου του (photos/videos)

Τέλος στην αγωνία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός

Eurovision: Πέρασε στον τελικό η Κύπρος – Ποιες άλλες χώρες προκρίθηκαν (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:20