ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:15
MENU CLOSE

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε στο γήπεδο

11.02.2020 09:38

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν αποφανθεί για τα αίτια της κατάρρευσή και δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους διάγνωση.

Όπως αναφέρει το onlarissa, η κατάρρευση του 24χρονου πο­δοσφαιριστή, που καθόταν στον πάγκο μετά από μακρά αποχή από τις προπονήσεις, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του προ­ηγούμενου Σαββάτου στο δεύτερο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα» πριν ξεκινήσει ποδοσφαιρικος αγώνας για την Α1 τοπική κατηγορία. Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμη­σε με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να με­ταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νο­σοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλι­νική και τον προηγούμενο Νοέμ­βριο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και τους ελεγκτές δημόσιας υγείας της Περιφέρει Θεσσαλίας να κάνουν αυτοψία και να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους όπου κινείται ο ποδοσφαιριστής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:14
Exit mobile version