Υλικά
90 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
500 ml κρέμας γάλακτος με 35% λιπαρά (κρύα)
Πικρό κακάο σε σκόνη για τη διακόσμηση
1 μπουκάλι πλαστικό του 1 λίτρου
Εκτέλεση
Προσθέστε τον καφέ εσπρέσο κρύο, στη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε τον καφέ στο μπουκάλι του 1 λίτρου και προσθέστε την κρέμα γάλακτος κρύα, όπως είναι από το ψυγείο.
Ανακινήστε έντονα το μπουκάλι για 5 περίπου λεπτά και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 20 λεπτά ή και παραπάνω.
Βγάλτε το από το ψυγείο και σερβίρετέ το σε μπολάκια, πασπαλίζοντας με λίγο άγλυκο κακάο.