search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 02:30
MENU CLOSE

Αστυνομικοί Χίου κατά κυβέρνησης, κατοίκων: «Άνανδρη η επίθεση στο ξενοδοχείο, γίναμε σάκος του μποξ»

26.02.2020 20:06
Θρίλερ με τον θάνατο διευθύντριας σχολείου - Το χτύπημα στο κεφάλι και τα αναπάντητα ερωτήματα - Media

 

Με σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χίου καταδικάζει την επίθεση των πολιτών ενάντια στους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα καυτηριάζει και τις αποφάσεις – παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που δημιούργησαν εκρηκτικό κλίμα στο νησί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου:

“Για άλλη μια φορά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και οι συνάδελφοι μας έγιναν «σάκος του μποξ» προκειμένου η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις αποφάσεις της.

Οι συνάδελφοι μας τέθηκαν αντιμέτωποι με μια αγανακτισμένη και ταλαιπωρημένη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια κοινωνία που μαστίζεται από το μεταναστευτικό.

Οι νησιώτες ξέσπασαν την δικαιολογημένη απέναντι στην κυβέρνηση οργή τους, αλλά με άνανδρο τρόπο σε λάθος αποδέκτες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα (9) συναδέλφων μας.

Καταδικάζουμε την επίθεση πεντακοσίων (500) περίπου ατόμων σε βάρος συναδέλφων μας, μέσα στα καταλύματα τους, παραβιάζοντας τον προσωπικό τους χώρο.

Προφανώς, για την Ηγεσία μας αποτελεί προτεραιότητα η προστασία των βράχων, παρά η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.

Τέλος, καταδικάζουμε τις αποφάσεις αλλά και τις παραλείψεις των αρμοδίων κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων που πυροδότησαν κλίμα εμφυλίου στο νησιά μας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 01:57