ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:43
MENU CLOSE

Η ανακοίνωση της MSC για το κρουαζιερόπλοιο και το κρούσμα κορωνοϊού

04.03.2020 17:28

 

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η MSC αναφορικά με έναν επιβάτη αυστριακής υπηκοότητας, ο οποίος είχε ταξιδέψει με το ίδιο κρουαζιερόπλοιο στην Ανατολική Μεσόγειο από 17 έως 28 Φεβρουαρίου και εξετάστηκε θετικά χθες, 3 Μαρτίου, για το COVID-19.

Για το θέμα ενημέρωσαν την εταιρεία οι υγειονομικές αρχές στην Αυστρία, αναφέροντας ότι ο επιβάτης επέστρεψε απευθείας στην Αυστρία μέσω της βόρειας Ιταλίας στις 28 Φεβρουαρίου αμέσως μετά την αποβίβαση από την κρουαζιέρα του στη Γένοβα της Ιταλίας.

To MSC Opera έφθασε νωρίτερα σήμερα στον Πειραιά και ενημέρωσε για το θέμα τις ελληνικές υγειονομικές αρχές, ενώ ζητήθηκε από τους επιβάτες να παραμείνουν προληπτικά στο πλοίο εν αναμονή της καθοδήγησης των τοπικών αρχών.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, είχε γραφτεί πως οι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου είναι πλέον εγκλωβισμένοι μέσα σ’ αυτό. Σήμερα το πρωί, όπως δηλώνουν επιβάτες στη Mirror, και ενώ οι εκδρομείς βρίσκονταν στην Ακρόπολη, τους ενημέρωσαν από το κρουαζιερόπλοιο να επιστρέψουν άμεσα καθώς είχε περάσει από τη λίστα των επιβατών του κρούσμα κορωνοϊού.

 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:42
Exit mobile version