ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:56
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Οι σημαντικότεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

08.03.2020 14:43

 

Έτσι, ακυρώνεται γι’ αυτόν η έδρα, που αποτελεί «υπέρ-όπλο» για την ομάδα του Πειραιά, αφού ο αγώνας με τους Αγγλους θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, αποτελώντας δίχως αμφιβολία «πλήγμα» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Στο μεταξύ, το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η έναρξη των πλέι-οφ της Super League με περισσότερους αγώνες να είναι… ντέρμπι. Ως εκ τούτου, η Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα είναι άδεια, όπως και το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την επόμενη Κυριακή. Φυσικά, φίλαθλοι δεν θα υπάρχουν στις κερκίδες ούτε του «Κλ. Βικελίδης» και το ματς Αρης-ΟΦΗ.

Τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό ξεκινούν από αύριο, Δευτέρα, και θα κρατήσουν για 14 μέρες. Ετσι, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League που έχει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Αρης.

Τέλος, κόσμος δεν θα υπάρχει ούτε στο ΣΕΦ στον πολύ σημαντικό αγώνα της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ στις 20/03. Παράλληλα, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και το παιχνίδι του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 11/3 για το Basket League. Το ίδιο ισχύει και για τους αγώνες της Basket League για τις δυο επόμενες αγωνιστικές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version