ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:52
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό είτε κρεβατικό (Video)

12.03.2020 10:09

 

“Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό”, είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι στον χώρο του πολλοί είναι οι ηθοποιοί τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο που καταφέρνουν να κερδίσουν ρόλους όχι χάρη στο ταλέντο τους αλλά έχοντας κάποιο μέσο.

“Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό. Αν υπάρχει πολιτικό μέσο στο θέατρο; Για πήγαινε στο Εθνικό Θέατρο να δεις, όλα χρησιμοποιούνται. Το κρεβατικό… αυτό και αν είναι μέσο” τόνισε.

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου η οποία μίλησε επικριτικά για αρκετούς συναδέλφους της, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει:

“Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μίλησε με τόσο σκληρά λόγια που το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω είναι η ηλικία της. Είναι τόσο πληγωτικά αυτά που είπε για τους άλλους ανθρώπους που ακόμα κι αν είχε τόσο δα δίκιο, έχει χαθεί”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version