ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:50
MENU CLOSE

Ο κοινωνικός ρόλος όλων μας

14.03.2020 18:19

 

Και επειδή και αυτές οι κατηγορίες εργαζομένων χρειάζονται την αναγνώριση των υπερπροσπαθειών τους, εντύπωση προκαλεί η επιστολή που έστειλε η ηγεσία της Δ. Μασούτης προς τους εργαζόμενους τους που καθημερινά κρατάνε τα ράφια γεμάτα για μια ομαλότητα μέσα στην δυσκολία της πανδημίας. 

«Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, είμαστε σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλα τα στελέχη της Διοίκησης κι εγώ προσωπικά είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε προβλήματα τα οποία δημιουργούνται και να βοηθήσουν όπου χρειάζεται».

Δεν είναι πρωτίστως η οικονομική ενίσχυση. Είναι η ψυχολογική τόνωση ότι η ηγεσία μιας εταιρείας όπως η ελληνική αλυσίδα Μασούτης νοιάζεται για τους ανθρώπους της, την οικογένεια των ανθρώπων της, και στέκεται δίπλα τους. Έμπρακτα, όπως πάντα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:45
Exit mobile version