ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά πιθανή εμπλοκή και άλλου προσώπου

02.07.2020 12:55

 

Επίσης η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σ. Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.

Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα υποβλήθηκε ήδη στο πέμπτο χειρουργείο και μέσα στο νοσοκομείο προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της ενέδρας μίσους στην οποία έπεσε θύμα. Ο δικηγόρος της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, την ώρα που η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα social media δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή.

Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η Ιωάννα δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version