ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Θύελλα στη βιομηχανία του πορνό: «Σαν ταινία τρόμου» - Πορνοστάρ κατηγορούν συνάδελφό τους για άγρια κακοποίηση (Photos)

09.07.2020 13:01
 
Θύελλα έχει ξεσπάσει στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό μετά την καταγγελία τουλάχιστον 10 πορνοστάρ ότι έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σταρ του συγκεκριμένου χώρου, Ράιν Μάντισον. Οι πορνοστάρ που τον καταγγέλλουν προσθέτουν, μάλιστα, ότι καθοριστικό ρόλο διαδραμάτιζε η σύζυγός του, Κέλι, η οποία είχε το ρόλο του «δολώματος».
 
Ο Μάντισον, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Kelly Madison Productions, κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε μια ομάδα γυναικών «για να τον εμφανίζουν ως άνθρωπο εμπιστοσύνης» πριν τελικά να υποβάλει τα θύματά του σε άγριες σκηνές σεξ χωρίς τη συναίνεσή τους.
 
Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία της Κίνσλεϊ Κάρτερ η οποία χαρακτήρισε «ταινία τρόμου» όσα πέρασε στα χέρια του Μάντισον σε ηλικία 21 ετών. «Συνήθως υπάρχει κάποια προσυνεννόηση αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε καμία. Το σπίτι που κάναμε το γύρισμα ήταν στη μέση του πουθενά.Μιλάω τώρα γιατί θέλω να προειδοποιήσω νεαρά κορίτσια» είπε η Κάρτερ.