ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - Δύο βασικές ημερομηνίες

16.07.2020 07:00

 

Πρόκειται για μία νεκρή περίοδο –όπως είχε πει ο Γιώργος Γεραπετρίτης– που θεωρείται κατάλληλη καθώς είναι μόλις ένα μήνα πριν από την έναρξη της «νέας σεζόν», δίνοντας χρόνο στους νέους υπουργούς να «εγκλιματιστούν». Το δεύτερο σενάριο λέει πως ο ανασχηματισμός μπορεί να γίνει τέλη Αυγούστου.

Όπως γράφει η Καθημερινή οι υποστηρικτές της άποψης λένε πως τότε θα έχουν φανεί πλήρως και τα αποτελέσματα από την τουριστική σεζόν και ο πρωθυπουργός θα μπορεί να πάρει πιο στοχευμένες αποφάσεις. Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό μειονέκτημα, που νομίζω πως ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα το λάβει υπόψη του.

Τα τέλη Αυγούστου δεν είναι τόσο «νεκρός» χρόνος, καθώς τότε ξεκινάει η νέα σεζόν, επίκειται η ΔΕΘ που όση λάμψη και να έχει χάσει παραμένει πολιτικό ορόσημο, και ένας ανασχηματισμός θα επισκιάσει επικοινωνιακά την πολιτική επικαιρότητα.

Επειδή, πάντως, ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει στο Ισραήλ πως θα πάρει αποφάσεις και πάλι σε βουνό, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως η επίσκεψη στα ορεινά έγινε, αφού πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα Τζουμέρκα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version