ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:38
MENU CLOSE

Νέα, απίστευτη μεταμόρφωση για την μεγάλη τραγουδίστρια (Photo)

03.08.2020 15:33
 
Πριν προσπαθήσετε -και αποτύχετε- να μαντέψετε ποια είναι η κυρία που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, ας σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη τραγουδίστρια Adele, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίοδο… μεταμορφώσεων.
 
Η Adele, έζησε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών. Πήρε διαζύγιο από τον Simon Konecki και έπειτα πραγματοποίησε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, βάζοντας την άσκηση και την διατροφή στη ζωή της. Αυτό που δεν αλλάζει σε εκείνη είναι ο ρόλος της ως αφοσιωμένης μητέρας του γιου της Angelo και αυτός της άνευ όρων υποστηρίκτριας των συναδέλφων της, καλλιτεχνών, που θαυμάζει.
 
Με την τελευταία της αυτή ιδιότητα, η Adele πραγματοποίησε μια ανάρτηση στο Instagram, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στη Beyoncé, για τις συγκινήσεις που της χάρισε με το νέο της άλμπουμ “Black Is King“. Και αυτή τη φορά όπως και κάθε προηγούμενη μετά από την ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων της που συγκέντρωσε περί τα 11 εκατομμύρια likes, όλοι μείναμε να κοιτάζουμε την Adele ξανά και ξανά.