ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Παρουσιάστρια της τηλεόρασης δέχτηκε άγρια επίθεση από άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της (Video)

03.08.2020 13:46

 


Όταν το τραίνο ξεκίνησε ο Βιτάλι σηκώθηκε έπιασε τη γυναίκα από το λαιμό, άρχισε να την γρονθοκοπεί μπροστά στα μάτια του παιδιού της που φώναζε και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα αντιστέκονταν σθεναρά και όσο αντιστέκονταν, τόσο ο βιαστής συνέχιζε να την χτυπάει. 
Ο βιαστής συνέχισε να την χτυπάει και να της σκίζει τα ρούχα και όταν ο μικρός Ζακάρ κινήθηκε προς το μέρος του βιαστή της μητέρας του, εκείνος έκανε να χτυπήσει και το παιδί. Τότε η Αναστασία βρήκε ευκαιρία να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα στον βιαστή κάτι που τον εξόργισε. 


Έπιασε το παιδάκι από το λαιμό και έκανε να το χτυπήσει και τότε η μητέρα με δάκρυα στα μάτια του είπε να σταματήσει και θα υπάκουε σε οτιδήποτε της ζητούσε.

Εκείνος της ζήτησε να πάνε στο κουπέ του κάτι που η γυναίκα δέχτηκε. Όταν ο βιαστής είχε χαλαρώσει την ώρα που η γυναίκα ξεντύνονταν μπροστά του, εκείνη κατάφερε να διαφύγει να πάει στο βαγόνι της και να πατήσει το φρένο έκτακτης ανάγκης.
Ήταν ζήτημα χρόνου να συλληφθεί ο βιαστής. Το προσωπικό του τραίνου τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στην αστυνομία. 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:12
Exit mobile version