search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:44
MENU CLOSE

«Ρίζες» στην κορυφή της τηλεθέασης έβγαλε η «Γη της ελιάς»

26.04.2024 20:22
tiletheasi

Αν και με τηλεθέαση -οριακά- κάτω από 9% η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες προτιμήσεις από κάθε άλλο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Δεύτερη επιλογή ήταν ο «Σασμός» αλλά με διαφορά περίπου 200.000 τηλεθεατών από την πρωτοπόρο σειρά του Mega. Πλην όμως η σειρά του Alpha σημείωσε… άλμα τηλεθέασης από τη μία ημέρα στην άλλη, καθώς την Τετάρτη ο δείκτης της Nielsen είχε σταθεί στο 5,6%.

Η σειρά «Οι ψυχοκόρες» διατηρήθηκαν στην τρίτη βαθμίδα της κλίμακας τηλεθέασης της Nielsen, όμως με τηλεθέαση βελτιωμένη συγκριτικά με εκείνη που είχαν προχθές (5,9%).

Οι επόμενες δύο διαδοχικές θέσεις του ημερήσιου Top 10 ήταν ρεζερβέ από τις σειρές «Το προξενιό της Ιουλίας» και «Ο παράδεισος των κυριών» του Alpha, ενώ στην έκτη θέση διατηρήθηκε το «Survivor» αν και κέρδισε μερικούς πόντους (0,7%) σε σχέση με το επεισόδιο της προηγούμενης ημέρεας.

Το «Ράδιο αρβύλα» ήταν έβδομο, ξωπίσω του, ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και στην δεκάδα επανεμφανίστηκε το «Masterchef» το οποίο επέλεξαν κάτω από 460.000 τηλεθεατές.

Το δελτίο με την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, του Mega, ήταν εκείνο που ξεχώρισε από κάθε άλλο της τυπολογίας του και εμφανίστηκε στην 10η θέση του τηλεβαρόμετρου.

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΕ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων τη Μεγάλη Τετάρτη – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Open: Με Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Δρούζα, θέλει να βελτιώσει την τηλεθέασή του

«Infowar»: Πώς το Μανχάταν, η «Ντίσνεϊλαντ της παγκόσμιας πορνογραφίας» επηρέασε τις τεχνολογικές εξελίξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04