ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Μασούτης: Υψίστης σημασίας, η ασφάλεια των καταναλωτών

31.08.2020 10:11

 

Στην πρωτόγνωρη πραγματικότητα λοιπόν που βιώνουμε εδώ και αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας του Covid-19 πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά.

Γίνεται η μοναδική εταιρεία στο food retail που εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια τη διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT» από τον φορέα Swiss Approval International.

Έτσι η εταιρεία «Μασούτης», μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, μέσω της συμμόρφωσής της με το πρότυπο «H&W CERT», πιστοποιείται και επίσημα τόσο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που διαθέτει στους καταναλωτές όσο και για την προφύλαξη από τον Covid-19 αλλά και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται με παρόμοιο τρόπο, όπως η γρίπη και η πνευμονία.

\

Πλέον οι καθημερινές σας αγορές στον «Μασούτη», πέρα από οικονομικές και ποιοτικές, είναι και με την «βούλα» ενός διεθνούς οργανισμού και απολύτως ασφαλείς.

Γιατί για τον «Μασούτη», η δυνατότητα να μπορεί ο πελάτης να προμηθεύεται τα «προς το ζην» με ασφάλεια είναι πάντοτε καθοριστικής σημασίας αλλά πλέον αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα ύψιστης κοινωνικής αλλά και επιχειρηματικής σημασίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:43
Exit mobile version