ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:28
MENU CLOSE

Γεννηματά: «Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε ερείπια»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2143
17-9-2020
18.09.2020 03:00

 

Ειδικότερα μάλιστα για το φιάσκο με τις μάσκες που διανεμήθηκαν στην έναρξη της σχολικής χρονιάς το Κίνημα Αλλαγής ζήτησε τις παραιτήσεις των υπεύθυνων για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στις σχολικές αίθουσες. «Η κυβέρνηση άνοιξε τα σχολεία χωρίς σωστή προετοιμασία για την προστασία της υγείας των παιδιών. Επέβαλαν τον συνωστισμό στις τάξεις. Έδωσαν όλο το βάρος στις μάσκες και τα θαλάσσωσαν και εκεί. Πρωτοφανές φιάσκο με τις μάσκες – γίγαντες για μικρά παιδιά. Είναι εξοργιστικό που οι υπεύθυνοι παραμένουν στις θέσεις τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής. 

«Νέα αλλαγή»

Στο φόρουμ της ΔΕΘ η Γεννηματά παρουσίασε την πρόταση του ΚΙΝΑΛΛ για τη νέα αλλαγή. Όπως είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που μπορεί να συμβάλει για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και για να μειώσουμε τις ανισότητες». 
Σύμφωνα με την ίδια, «ένα πρόγραμμα που προωθεί την ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνική προστασία. Ένα πρόγραμμα με προοδευτικό πρόσημο, που εξασφαλίζει ότι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο τα 70 δισ. που είναι μία ιστορική ευκαιρία για τη χώρα. Οι πόροι δηλαδή που θα έρθουν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης». 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:26
Exit mobile version