ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Συνωστισμός χωρίς τέλος στα μέσα μεταφοράς παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης – Αναζητούνται ευθύνες (Photos/Video)

23.09.2020 10:13

 

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, στοιβάζονται σαν τις… σαρδέλες, ενίοτε τσακώνονται φραστικά ή και πιάνονται στα χέρια, καθώς τα αραιά δρομολόγια τροφοδοτούν ουρές, στριμώγματα και γενικώς σκηνικά απείρου κάλους και εκνευρισμού.

Μήπως αντίδοτο σε αυτή την εικόνα είναι οι μάσκες; Τότε γιατί χθες οι αστυνομικοί επέδραμαν πάλι σε ανοιχτή πλατεία, στο Παγκράτι, για λόγους συνωστισμού, αλλά εντός των τρένων και λεωφορείων, οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια, ή απλώς παραδέχονται ότι «προφανώς δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις»; Στις πλατείες με μάσκα δεν κάνει, αλλά στα λεωφορεία κάνει;  Πώς να τηρηθούν οι αποστάσεις όταν δεν υπάρχουν οχήματα, δεν υπάρχουν οδηγοί, τα όποια λεωφορεία που κινούνται ενίοτε πιάνουν.. φωτιά σε δρομολόγιο. Και άλλες πολλές ευτράπελες έως και δραματικές καταστάσεις…

Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στο μέτωπο των συγκοινωνιών. Οι ελλείψεις σε οδηγούς, λεωφορεία και συρμούς, η παλαιότητα του στόλου και η κακή συντήρηση, προβάλλουν οι κυριότερες αιτίες για την εικόνα ασφυξίας που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στις αστικές συγκοινωνίες, αποτελώντας βόμβες μετάδοσης της πανδημίας σε ολόκληρη την Αττική.

Και η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο από την περασμένη καραντίνα ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version