ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:46
MENU CLOSE

Σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του και μπήκε στη φυλακή για 30 χρόνια (Photos)

19.10.2020 17:19

 

Ο 53χρονος Άντριου Τζόουνς φυλακίστηκε από δικαστή στο Swansea Crown Court, στη Μ. Βρετανία και του είπε να εκτίσει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 30 ετών.

Ο Τζόουνς ανακάλυψε ότι ο 55χρονος Michael O’Leary είχε σχέση με την 51χρονη σύζυγό του Rhianon και άρχισε να σχεδιάζει την απόλυτη εκδίκηση.

Αφού τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, ο Τζόουνς έκανε την εξαφάνισή του να μοιάζει με αυτοκτονία και έπειτα έκαψε τα λείψανα του σε ένα σκουριασμένο βαρέλι πετρελαίου – κάνοντας ακόμη και μια νεκρή κηδεία για τον φίλο του.

O άτυχος Michael O’Leary

Ο Τζόουνς αρνήθηκε τη δολοφονία, αλλά καταδικάστηκε μετά από δίκη που κράτησε 13 ώρες και 25 λεπτά.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο κ. O’Leary δολοφονήθηκε το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, αφού δελεάστηκε με την υπόσχεση μιας αγκαλιάς για να συναντήσει την κ. Jones.

Αλλά όταν έφτασε ο Τζόουνς τον πυροβόλησε στο πρόσωπο με ένα τουφέκι Colt .22.

Ο επιχειρηματίας Jones στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα όχημα για να μετακινήσει τον κ. O’Leary στο Audi A6 του πριν προβεί στο θάνατό του ως αυτοκτονία και κάψιμο του σώματός του.

Η σύζυγος του κ. O’Leary Sian παραδέχτηκε ότι υπήρχαν “ζητήματα” στο γάμο τους – αλλά παρά την υπόθεση του, τον αγαπούσε ακόμα.

Η δικαστής κ. Justice Nerys Jefford είπε: “Ο Michael O’Leary έκανε κάτι λάθος. Είχε σχέση με μια γυναίκα ενός άνδρα που ήταν φίλος του για πολλά χρόνια, αλλά δεν άξιζε να το πληρώσει με τη ζωή του”.

Η σύζυγος του Άντριου Τζόουνς

Σε μια συναισθηματική ομιλία προς το δικαστήριο, ο γιος του κ. O’Leary, Γουέιν, χαρακτήρισε τον Τζόουνς «δειλό» και «τέρας».

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36
Exit mobile version