ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:48
MENU CLOSE

Μπογδάνος σε ΣΥΡΙΖΑ: Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν;

15.11.2020 15:53

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, που απαθανατίστηκε δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την Παρασκευή το Πολυτεχνείο, με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είπατε ότι η απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων είναι ‘’εκτροπή’’. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν τότε;;; Πόσο δολοφονικά ανεύθυνοι πια;», έγραψε.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δήλωσή του είχε επισημάνει τα εξής: «Η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων σε όλη την επικράτεια δεν είναι μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας. Είναι προετοιμασία εκτροπής, ή, καλύτερα, είναι η εκτροπή. Η αναστολή άρθρων του Συντάγματος με εντολή υπουργού και απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας είναι μια αδιανόητη πραξικοπηματική κίνηση. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ.Χρυσοχοΐδης εφαρμόζουν τις μέρες του Πολυτεχνείου ένα χουντικής έμπνευσης μέτρο που πρέπει να βρει απέναντι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Επιστροφή στο παρελθόν ή εικόνα από ένα δυστοπικό μέλλον; ‘Ο,τι και να είναι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!». 

Υπενθυμίζεται ότι αντισυνταγματική χαρακτηρίζουν την απαγόρευση και τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05
Exit mobile version